Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Lovar...... Nu är det sista gången "

Lördag

10 Jan.

 

GODMORGON

 

Hm.... Nytt igen! Vid det här laget är det väl ingen som är förskräckt, eller......... ?

Men,

nu lovar jag att det får se ut så här ett tag!

Jag får väl se om jag lurar både mej själv och alla andra.

 

Idag blir det nog "TV-letar-Lördag", och det är bara att hoppas att alla Reor är kvar. Vi får en Bonus från SSAB i slutet på den här månaden, och den hamnar nog hos någon TV-handlare . Jag hade annars tänkt att den skulle sparas till annat, men TV kan vi inte vara utan.

 

19.45

Här är beviset ........

 

 

Skickar man Pensionären till Grannen på bastubad, och sätter sej och läser Bruksanvisningen f ö r s t....... så får man nya

TV:n att fungera !

 

Gubbar, Killar, Guds gåva till Kvinnorna,  eller vad jag nu ska kalla dom........... har en förmåga att: Koppla in apparaterna, skumma igenom Bruksanvisningen och sen åkalla någon Högre makt, och tro att allt ska fungera , men så enkelt är det inte!

 

Det var lugnast att jag själv tog över, och nu har vi en ny TV som fungerar på alla sätt, men det har tagit ett bra tag. Det är här Tålamodet spelar roll, och jag är envis som en gris när det gäller.

 

Bra pris blev det också, och betalningen kan jag vänta med tills Bonusen kommer. För en tre-fyra år sedan var samma TV dubbelt så dyr, så nog går utvecklingen framåt. Det här är en LCD-TV med inbyggd digitalbox. Vi jämförde med Plasma-TV, men där var det betydligt sämre bild.

En annan sak som måste vara bra, är ljudet. Pensionären är hörselskadad, men jag tror att han ska bli nöjd med det här, när han kommer hem.

 

Något annat har vi inte ägnat oss åt idag......... mer än att åkt runt och kollat TV-apparater och jämfört priser. Man kan nästan fundera på om det inte är någon form av kartellbildning, samma priser överallt!

 

Nu ska jag sätta mej och må bra, speciellt när Pensionären kommer tillbaka . Han går nog och håller tummarna genom skogen....... "Hoppas hon har fixat det här nu"!

 

Ha en bra Lördagskväll

Kram! 

 

 

Lördagen den 10 januari 2009 kl. 05:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Alla varelser är Välkomna till Hean.

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se 

 

Olika Grafiksidor finns under

"Länkar".

Respektera deras Regler!

 

Min startsida på nätet

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.