Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Fanny går omkring och "klampar"

 

GODMORGON !

 

Tänk om man varit i Brindberg........ då hade det bara varit att hälla i Fotogen i den här apparaten och logga in. Morgonen började med strömavbrott.

 

10 minuter efter att jag placerat mej här, suckade datorn till, huset blev mörkt och alldeles tyst. Jag hörde t.o.m Fanny komma "klampande" över köksgolvet. Ut och kolla elskåp, men där såg allt riktigt ut, så jag förstod att felet inte låg här hos oss. Det var bara att vänta......... jag började räkna till hundra: "Nu kommer strömmen tillbaka". Det har blivit åtskilliga hundringar, om man säjer så.

Jag blir ju inte särskilt förvånad om det är något träd som fallit någonstans. Efter den här regniga sommaren, så står ju skogen runt oss, som i ett gungfly.

 

Annars är det en råkall, och dimmig morgon på Hean. Temperaturen låg på 3 plusgrader, när jag steg upp vid 4-tiden. Jag ser inte sjön, och vet inte riktigt hur himlen ser ut, man kan ju alltid hoppas att få se solen så småningom.

 

 Och vad ska jag göra idag, då?

 

Inga problem.......... det blir att sitta här igen. Jag har liksom ett jättejobb framför mej, om man tänker på att att jag ska återskapa ett helt års arbete, men det får ta den tid det tar. Kommentarerna till korten kommer också att ta åtskillig tid.

 

KRAM TILL ALLA VÄNNER!

 

Jag känner mej lite otrevlig, som inte besöker er, men Fru Larsson kommer att dyka upp igen.

Jag tänker på er, ska ni veta.

 

11.00

Måste in och uppdatera lite..... solen som jag trodde fanns någonstans bakom dimman, är fortfarande borta, nu när slöjorna försvunnit. Det har t.o.m regnat. Just nu sitter jag och skriver om mej själv, och det kommer att ta en lång stund till, "klanten" sparade ju inte det förra . Jag har i alla fall lagt in Länkknappen, och sidan växer sakta, men säkert.

 

16.00

Det har tagit tid, men nu är det klart!

Alltså, nu är det bara resten kvar......... Vovvarnas bloggar måste tillbaka, som tur är har jag sparat dom. Myzaks är väl inte så lång, men Bamses är desto maffiggare att ta itu med. Dom kommer nog inte tillbaka förrän på Fredag. Imorgon är det arbetsdag, eftermiddagsskift står på programmet, likaså på Torsdag.

 

Vilken tur att man har en snäll dotter, som tänker på sin uthungrade Mamma. Hon har ju inte tid med några inrutade måltider just nu. Plötsligt dök Matbudet upp med Hamburgare, och det smakade alldeles perfekt. Josefin, Amanda och "Mormors" killar var också med.

 

Så nu sitter jag här, mätt och belåten, men jättetrött !

Orkar bara önska GODNATT!

 

 

 

 

Tisdagen den 26 augusti 2008 kl. 07:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Alla varelser är Välkomna till Hean.

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se 

 

Olika Grafiksidor finns under

"Länkar".

Respektera deras Regler!

 

Min startsida på nätet

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.