Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Inte så mycket kvar.... skönt!"

 

GODMORGON! 

 

 

 

Snart ser det ut så här på Hean, efter en riktigt kylig natt, men frost är det inte.

 

Jag börjar också se "ljuset i tunneln"....... d.v.s jag har inte mycket kvar att göra med Bamses blogg, men det känns som om den är flera kilometer lång ! Nu har jag tänkt ta lite paus och få i mej lite mat, har faktiskt suttit här sedan klockan 3, och frampå förmiddagen ska jag resa runt lite. Måste ha ett litet avbrott i det här mastodontjobbet.

 

Vi syns, och är Ni inte

hemma, så kommer jag att lämna ett avtryck i Gb.

 

17.45

 

 

Nu sitter jag här, med en stor stark...........

alltså en stor kopp, starkt

Kaffe!

 

Ska försöka vakna, efter en timmes god sömn, och ladda upp lite Familjekort. Jag har nog också blivit dagvill på det här knåpandet de senaste dagarna........ imorgon ska jag på ett informationsmöte med jobbet. Trodde jag! Det är bara det att jag har Måndag hela da´n idag . Det finns nog gränser på vad hjärnan orkar med. Hur som helst känns det ju bra, jag tycker att jag har "vunnit" en dag! 

 

Inte har det blivit mycket "Kommenterat", men det är en dag imorgon också. Har haft lite kaffegäster på Hean, och då sitter man inte vid datorn. Kan vara skönt med lite avbrott i skapandet, och trevligt hade vi.

 

Och nu är det kväller.

GODNATT!

 

 

 

 

Söndagen den 31 augusti 2008 kl. 05:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

"Klåfingriga Jag "

 

 

GODMORGON !

 

Två timmar har jag redan suttit här! Jag hade önskat att någon annan också varit på besök...... och knäppt mej på fingrarna. "Nu vill jag byta klockan" var min första tanke, på morgonen. Sagt och gjort, hittade den jag ville ha, satt in den i Toppboxen, och nog hade jag en blå, fin klocka där...... men inget annat!

Jag var väl och fingrade på fel knapp. Det var bara att börja om med Länkar och annat, och då ville inte heller Internet fungera. Det är nästan så jag har blivit gråhårig, på kuppen.

 

Idag blir jag lite osynlig, ska ta itu på riktigt med Bamse- & Myzakblogg, och det kommer att ta lite tid.

 

 

 

Delar ut en blombukett,

och önskar alla besökare

en fin och solig

Lördag!

 

10.45

Det var Myzaks blogg, det!

 

Nu ligger den under hans egen Bloggknapp. Jag gruvar mej lite nu, för att ta itu med Bamses..... den är ju betydligt längre, och det gäller att lusläsa, så alla bilder kommer på rätt plats. Ska nog ta och brygga lite extra starkt kaffe, så hjärnan fungerar som den ska, och jag hoppas att hela bloggen kan länkas ikväll. Senaste blogginlägget ligger alltid överst på deras sidor.

 

21.30

Nu är det dags att stänga ner för idag.

 

Finnkamp och Vovvebloggar har tagit hela dagen, och än är det mycket kvar på Bamses sida. Har också varit ut och plockat in alla mina blommor, för imorgon är det risk för frost på Hean. Tycker att det är alldeles för tidigt.

 

GODNATT

&

SOV GOTT!

 

 

 

Lördagen den 30 augusti 2008 kl. 07:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

"Nattsudd"

 

 

GODMORGON!

 

Idag blir det nog en Tupplur .

 

Det blev en lång dag igår, och så trött man var under eftermiddagen. Vi hade kurs och bjöds sedan på god mat....... och då blev det ju nästan Godnatt. Det blev inte bättre av att sträckan krånglade, jag gillar bättre att ha lagomt med jobb. Jag servar två betsträckor, och ingen av dom vill producera något nämnvärt under flera timmar. Då är det svårt att hålla ögonen öppna.

 

När jag kom hem, blev jag sittande här...... klockan kom in och Thailandsdagboken blev dekorerad med kort, och plötsligt var det nästan morgon! 3 slog jag igen ögonen, och nu sitter jag här igen......

 

Under förmiddagen kommer det att bli "höstarbete" utomhus, sen hamnar jag nog i den här stolen igen. Har tänkt "hälsa" på, och sedan är det nog dags att äntligen få in Vovvarnas bloggar. Så det finns att göra!

 

13.00

Nu har jag varit ute i flera timmar och fixat..... glippt gräs, flyttat Spirståndsspiréor, som behöver lite egen plats och skurat alla vattenskålar åt rådjur och fåglar. Det är ju snart helg, och kanske Fru Skata behöver bada. Herr Större Hackspett satt och väntade, och så fort det var nytt vatten i badet flög han dit. Kanske han har en date!

 

Innan jag hälsar på hos Vännerna, tänker jag sova en timme, eller kanske två. Jag behöver också vara klar i knoppen, nu när det är dags för Hundbloggarna.

 

20.20

Här sitter en Bloggare som är GLAD!

Har lyckats få in Bamses & Myzaks Bloggar, utan besvär.

Har haft dom i Dokument, och kopierade.

Visserligen var alla kort borta,

men det är ju Baggis!

 

Imorgon Länkar jag dom. Vill fixa till lite, som jag vill ha det.

 

Och nu är det Finnkampen på TV, som gäller. 

 

 

 

Fredagen den 29 augusti 2008 kl. 07:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

"Det blir många timmar idag...."

 

 

GODMORGON !

 

Igårkväll orkade jag inte skriva, slängde mej i sängen direkt, och

idag blir det bara ett kort besök, för arbetsdagen kommer att bli nästan 13 timmar.

Startar med 4 timmars utbildning, och sedan ordinarie jobb direkt efter.

 

Kikade ut och fick se en vacker syn: En Rådjursmamma, med 3 kid, stod under granen och mumsade på hårt bröd. Det är första gången jag sett att det har varit tre stycken småttingar. Jag har tyvärr ingen kamera hemma, den är uppe i Brindberg........ Det kommer nog fler tillfällen, för på Hean serveras Rådjursfrukost varje dag.

 

Det enda jag ska göra här på sidan, är att få in lite mera kort, sen hoppas jag Admin. vaknar och kollar om det är något fel........ har fortfarande inte +. Det finns ju ingen reklam på sidan, men klocka får jag fortfarande inte in i Topboxen. Det kanske beror på att jag böt namn, när jag nyregistrerade mej.

 

Det blev insatta kort från vår Thailandsresa, som blir kommenterade så småningom, och Dagboken har jag också fixat in, kommer att snygga till den inatt. Ligger under knappen "Thailandsresa".

 

Det är vad jag hinner med idag.

Ha det så bra,

alla

Vänner.

 

 

 

Torsdagen den 28 augusti 2008 kl. 05:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

"Åter till Morgonrutinerna "

 

 

GODMORGON !

 

Måste säja, att det här känns ganska okej..... nu är man inne i det här igen!

 

Jag har sovit som en stock inatt, från halv 10. Det tar på krafterna att sitta här och fixa. Inte en endaste liten dröm har jag haft...... hjärnan är väl alldeles tom vid det här laget. Idag blir det inte så mycket, ska arbeta två eftermiddagsskift. Lite kort ska jag försöka få in. Grått och trist ser det ut att vara utomhus, men det har ingen större betydelse en jobbdag, för jag ser inte ut, där jag sitter i min kran.

 

Och så väntar jag på att mitt Zoomin+ ska börja fungera, betalade i förrgår. Jag vill ha in en klocka......

 

08.30

Nu blir det att hälsa alla

en fin dag.

Syns kanske till kvällen.

 

10.00

 

Är in en vända igen..... kan inte låta bli!

Har lite åsikter som jag måste skriva av mej.

 

Det finns idag ett Vaccin mot

Livmoderhalscancer!

 

Allt vore ju toppen, om det inte var så dyrt. Åtminstone här i Dalarna kostar det 3000:-. Tänk den Tonårsförälder som har flera Tjejer, och inte kanske har råd med summan........ Det är ett bevis på att vi, sakta men säkert, är på väg mot att dela upp Sverige i olika klasser igen.

Det som också är lite knepigt med det här, är att egentligen är det Killarna, som skulle behöva vaccineras, men kanske "Forskaren" är man och lite spruträdd sjäv.

 

Nu har jag fått skriva av mej lite.

Hejdå igen.

 

 

 

 

Onsdagen den 27 augusti 2008 kl. 05:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

"Fanny går omkring och "klampar"

 

GODMORGON !

 

Tänk om man varit i Brindberg........ då hade det bara varit att hälla i Fotogen i den här apparaten och logga in. Morgonen började med strömavbrott.

 

10 minuter efter att jag placerat mej här, suckade datorn till, huset blev mörkt och alldeles tyst. Jag hörde t.o.m Fanny komma "klampande" över köksgolvet. Ut och kolla elskåp, men där såg allt riktigt ut, så jag förstod att felet inte låg här hos oss. Det var bara att vänta......... jag började räkna till hundra: "Nu kommer strömmen tillbaka". Det har blivit åtskilliga hundringar, om man säjer så.

Jag blir ju inte särskilt förvånad om det är något träd som fallit någonstans. Efter den här regniga sommaren, så står ju skogen runt oss, som i ett gungfly.

 

Annars är det en råkall, och dimmig morgon på Hean. Temperaturen låg på 3 plusgrader, när jag steg upp vid 4-tiden. Jag ser inte sjön, och vet inte riktigt hur himlen ser ut, man kan ju alltid hoppas att få se solen så småningom.

 

 Och vad ska jag göra idag, då?

 

Inga problem.......... det blir att sitta här igen. Jag har liksom ett jättejobb framför mej, om man tänker på att att jag ska återskapa ett helt års arbete, men det får ta den tid det tar. Kommentarerna till korten kommer också att ta åtskillig tid.

 

KRAM TILL ALLA VÄNNER!

 

Jag känner mej lite otrevlig, som inte besöker er, men Fru Larsson kommer att dyka upp igen.

Jag tänker på er, ska ni veta.

 

11.00

Måste in och uppdatera lite..... solen som jag trodde fanns någonstans bakom dimman, är fortfarande borta, nu när slöjorna försvunnit. Det har t.o.m regnat. Just nu sitter jag och skriver om mej själv, och det kommer att ta en lång stund till, "klanten" sparade ju inte det förra . Jag har i alla fall lagt in Länkknappen, och sidan växer sakta, men säkert.

 

16.00

Det har tagit tid, men nu är det klart!

Alltså, nu är det bara resten kvar......... Vovvarnas bloggar måste tillbaka, som tur är har jag sparat dom. Myzaks är väl inte så lång, men Bamses är desto maffiggare att ta itu med. Dom kommer nog inte tillbaka förrän på Fredag. Imorgon är det arbetsdag, eftermiddagsskift står på programmet, likaså på Torsdag.

 

Vilken tur att man har en snäll dotter, som tänker på sin uthungrade Mamma. Hon har ju inte tid med några inrutade måltider just nu. Plötsligt dök Matbudet upp med Hamburgare, och det smakade alldeles perfekt. Josefin, Amanda och "Mormors" killar var också med.

 

Så nu sitter jag här, mätt och belåten, men jättetrött !

Orkar bara önska GODNATT!

 

 

 

 

Tisdagen den 26 augusti 2008 kl. 07:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Svettigt...........

Ingen liten figur,

men nu är man på gång igen!

 

Börjar väl med att säja

 Godmorgon

till alla som lyckas hitta hit idag!

 

Jag har en känsla av att det kommer lite jobbiga dagar framöver, men nu har jag ju lite tur, att OS är över för den här gången. Börjar väl med en väderrapport: Kall morgon, men  det ser ut att bli en vacker dag............... och då vet jag precis vad jag ska göra. Sitta här framför datorn och försöka få till något som jag blir nöjd med.   

 

Jag håller också på att skicka ut Vän-förfrågningar, hittar inte alla..... men jag hoppas att någon som jag glömt, hittar tillbaka! 

 

08.15

Det här är lite jobbigt, det.... har massor att återskapa, men roligt är det. Nu blir det lite paus, har inte druckit kaffet än! Har också tänkt att göra mej en vända till stan, och betala in för Zoomin +..... jag måste ju ha in en klocka i Topboxen. Jag blir nog lite osynlig i både Gästböcker och Kommentarer idag, men jag dyker upp så småningom!

 

"Uppdatering"

 

Har varit iväg och betalat Zoomin, och handlat lite mat...... och vilken tur jag hade! Affären hade alldeles nygjorda Skagenröra-baguetter, så jag slipper stå vid spisen och fixa något långkok. Jag har liksom inte tid med det idag! 

 

Om någon undrar om Pensionären svälter ihjäl, så kan jag lugna alla. Han är uppe i Brindberg och byter ut en stock på Gammelstugan, och jag får väl hoppas att han kan fixa något ätbart själv. Det är nog lugnast för både han och mej...... jag är ju inte så vidare sällskaplig av mej just nu!

 

 

 Tänk, att snart ser det ut så här i

Brindberg!

Lars gräver en Solgrop.

 

18.45

Nu är det så här:

Ögonen svider, höger axel värker och tom i hjärnan!

 

Det enda som hjälper, är nog att stänga ner för idag, med en önskan om en fin kväll till alla! Morgondagens planer är, att fixa in mer Banners, och att börja med att återskapa "Om mej".

 

GODNATT! 

 

 

 

Måndagen den 25 augusti 2008 kl. 04:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Alla varelser är Välkomna till Hean.

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009