Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Svettigt...........

Ingen liten figur,

men nu är man på gång igen!

 

Börjar väl med att säja

 Godmorgon

till alla som lyckas hitta hit idag!

 

Jag har en känsla av att det kommer lite jobbiga dagar framöver, men nu har jag ju lite tur, att OS är över för den här gången. Börjar väl med en väderrapport: Kall morgon, men  det ser ut att bli en vacker dag............... och då vet jag precis vad jag ska göra. Sitta här framför datorn och försöka få till något som jag blir nöjd med.   

 

Jag håller också på att skicka ut Vän-förfrågningar, hittar inte alla..... men jag hoppas att någon som jag glömt, hittar tillbaka! 

 

08.15

Det här är lite jobbigt, det.... har massor att återskapa, men roligt är det. Nu blir det lite paus, har inte druckit kaffet än! Har också tänkt att göra mej en vända till stan, och betala in för Zoomin +..... jag måste ju ha in en klocka i Topboxen. Jag blir nog lite osynlig i både Gästböcker och Kommentarer idag, men jag dyker upp så småningom!

 

"Uppdatering"

 

Har varit iväg och betalat Zoomin, och handlat lite mat...... och vilken tur jag hade! Affären hade alldeles nygjorda Skagenröra-baguetter, så jag slipper stå vid spisen och fixa något långkok. Jag har liksom inte tid med det idag! 

 

Om någon undrar om Pensionären svälter ihjäl, så kan jag lugna alla. Han är uppe i Brindberg och byter ut en stock på Gammelstugan, och jag får väl hoppas att han kan fixa något ätbart själv. Det är nog lugnast för både han och mej...... jag är ju inte så vidare sällskaplig av mej just nu!

 

 

 Tänk, att snart ser det ut så här i

Brindberg!

Lars gräver en Solgrop.

 

18.45

Nu är det så här:

Ögonen svider, höger axel värker och tom i hjärnan!

 

Det enda som hjälper, är nog att stänga ner för idag, med en önskan om en fin kväll till alla! Morgondagens planer är, att fixa in mer Banners, och att börja med att återskapa "Om mej".

 

GODNATT! 

 

 

 

Måndagen den 25 augusti 2008 kl. 04:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Nillan hemsida 
2008-08-25 07:25

Glad, gladare, gladast blev jag idag när jag startade datorn o såg att Bamse o Myzaks mormor varit inne på miin sida, som jag har längtat efter dig min vän, jipiiiiiiiiii du är tillbaks....

Citatet från Nalle Puh säger allt,,,:):):):)

VÄLKOMMEN TILLBAKA

Varma kramar Nillan

Kamilla 
2008-08-25 08:14

hej glad jag blev när jag loggade in i dag och såg du va tillbax super kul, välkommen , du har varit saknad även om du varit inne och lämnat avtryck på min sida så känns de bättre att du är här igen=) ha de bäst vännen massa kramsi

vira 
2008-08-25 08:36

Jätte kul att du är här, kram

Christina 
2008-08-25 08:42

Godmorgon=)

Vilken underbar dag, du är tillbaka=)

Jättekul, och vad fint du gör igen.

Måste bara ha din nya adress och byta ut länken hit.

Ha en bra dag och kram på er alla=)

pia 
2008-08-25 09:26

Jättekul att ha dig tillbaka Ulla! Nu är allt som det ska igen!

Kram

Anna-Lena 
2008-08-25 10:49

Skitkul, rent ut sagt, att du har kommit tillbaka! Vi har haft toppenbesök fra Karesuando, men tomt när de for hem igår igen... Varmt här, ca +23 o jag ska jobba kväll. Vi snakkes! Lilla-syster :-)

Marie 
2008-08-25 12:06

Hejsan! Vad roligt att du har hittat ut på nätet igen, då är det 1 blogg till om dan som jag måste läsa. Ha det så gott så länge!

Solstrålen 
2008-08-25 12:39

Tack och lov, du var saknad! Min basilika frös inatt och det har varit på nollan på vissa platser det drar ihop sig mot höst! Gillar bakgrunden helt enkelt snygg! Kramar från Sundsvall Solstrålen

Sörbo Gänget 
2008-08-25 14:42

Tycker att denna sida är finare jag....

primrose 
2008-08-25 15:26

Jag håller med, jag blev Jätteglad att se att du är tillbaka ;-)

Hade ju precis fått dig som vän, o var så glad för det !!!

Jo jag förstår att det tar tid o få in allt igen, du hade ju så mycket !!!

Det ser så snyggt ut gillar verkligen din bakgrund ! Knappar o allt ,-)

                         Stor KRAM från mig ;-)

Christina 
2008-08-25 16:10

Halloj!

Du får jättegärna skicka bilderna från Japan=)

Visst härstammar Myzak från Norge, Myzaks farfar och min Majas pappa är kullbröder om jag inte har rört ihop allt. Men jag är helt säker på att det är så.

Kram på er alla, även pensionären som går i "paradiset" Brindberg och grejar=)

Kicki 
2008-08-25 18:23

Tjohoooooo :) Välkommen tillbaka vännen, vad jag saknat dig ska du veta. Är lite off idag pga av magsjuka, men kommer tillbaka när jag mår bättre. Ville bara säga hej iaf :)
Kramisar

Collin 
2008-08-25 20:43

Skrev i gästboken först men jag tar det igen. Åhhhh......vad roligt att ha dig tillbaka här. Du är såååå efterlängtad. Nu är ordningen återställd och jag förvänta mig mysiga bloggar hos Ulla på Hean. Massa många kramar// Susanne

Miian hemsida 
2015-08-02 08:51
Efter en timeout, så var du tillbaka här

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Alla varelser är Välkomna till Hean.

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008